- Vi har behov for 350 bøsseber til TV-aksjonenarar

TV-aksjonen den 20. oktober går til arbeidet CARE gjer for å skapa eit betre liv for kvinner i nokre av dei mest sårbare områda i verda. Det er behov for mange bøsseberarar, ikkje minst i Straume-området.

TV-aksjonen skal bidra til at kvinner får høve til å tena sine eigne pengar, bestemma over eigen kropp og at dei vert lytta til.

- Vi treng sårt bøsseberar til TV-aksjonen. Det er oppretta arrangement på Facebooksida til Fjell frivilligsentral. Totalt treng vi 350 bøsseberarar for å nå alle husstandane i kommunen. Mange har meldt seg, men det er særleg behov for fleire bøsseberar i Straume-området, seier leiar i Fjell frivilligsentral, Stine Sanden.

Kontakt Fjell frivilligsental på telefon 55096929 om du ønskjer å vera bøsseberar.

Les meir om TV-aksjonen her.

Her er informasjons frå fylket.

Foto: TV-aksjonen NRK

Sist endret: 11.10.2019