Føreslår forbod mot fyrverkeri

Rådmannen presenterer forslag til lokal forskrift om forbodssone for oppskyting av privat fyrverkeri.

Saka ligg på bordet til formannskapet den 8. november. I framlegget til forskrift står det at forskrifta regulerer all bruk av fyrverkeri innanfor oppgjevne område på privat og offentleg stad. Formålet med forskrifta er å førebyggja risikoen for skade på liv, helse, miljø eller materielle verdiar.

Rådmannen skriv i vurderinga at eit offentleg fyrverkeri på Straume ved Sartor Storsenter vil vera eit godt alternativ til privat oppskyting av rakettar i dette området. Dette kan finansierast som eit spleiselag mellom næringslivet og Fjell kommune.

Budsjett 2018

Formannskapet skal også behandla budsjettet for 2018, økonomiplan og kommuneplanen sin handlingsdel. I innkallings- og saksdokument kan du gjera deg kjent med forslaga som vart presentert i komité for drift og forvaltning den 31. oktober.

Før behandlinga av sakene, vert det orientering om status for Fjell festning.

Møtet vert halde i komitésalen i Fjell rådhus og tek til klokka 15.00.

Publisert: 02.11.2017 15:41
Sist endret: 02.11.2017 15:52