Utdanningsmesse i Sotra Arena

Utdanningsmessa den 15. januar var for 10. klasse ved dei ulike ungdomsskulane i heile regionen vår. På denne messa får elevane gode tips til vegen vidare innan utdanning.

frå venstre: Natalie A. Ekerhovd (BUA-faget), Daniel Barth (Helsefag), Oliver Kolltveit (IKT-faget), Muhamad Nasar (Byggdrifter-faget), Jens Sondre Landro (IKT-faget), Mariell Misje Lygre (Kontor og adm), Evelyn T. Persson (koordinator for alle lærlingane) og Sima Vikanyte (Kontor og adm).  Foran ser vi Sebastian Lilleskare (BUA-faget).

Frå venstre: Natalie A. Ekerhovd (barne- og ungdomsarbeidarfaget), Daniel Barth (helsefag), Oliver Kolltveit (IKT-faget), Muhamad Nasar (byggdrift-faget), Jens Sondre Landro (IKT-faget), Mariell Misje Lygre (kontor og administrasjon), Evelyn T. Persson (koordinator for alle lærlingane) og Sima Vikanyte (kontor og administrasjon). Framme (sitjande) ser vi Sebastian Lilleskare (barne- og ungdomsareidarfaget).

I går representerte lærlingane frå Fjell kommune, faga dei er lærling i. Vi har lærling i byggdrift, IKT, kontor og administrasjon, institusjonskokk, barne og ungdomsarbeidar og helsefag.

Messa var svært godt besøkt av både elevar, foreldre og lærarar.

Sotra Rotaryklubb gjer ein fantastisk god jobb for at Utdanningsmessa skal bli så vellukka som mogleg.

Tekst og foto: Evelyn T. Persson, lærlingkoordinator

Sist endret: 16.01.2019