Facebook ikon Twitter logo Print side

Den kulturelle spaserstokken

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Om den kulturelle spaserstokken

Den kulturelle spaserstokken er ei nasjonal kultursatsing som har som mål å gi profesjonell kunst- og kulturformidling av høy kvalitet til dei eldre. Gjennom ordninga skal det leggast til rette for auka samarbeid mellom kultursektoren og omsorgssektoren, slik at det blir utvikla gode kunst- og kulturprosjekt lokalt innanfor eit mangfald av sjangrar og uttrykk. Ordninga skal også bidra til at eldre får eit tilpassa kulturtilbod på arenaer der dei eldre finn seg i dagleglivet.

Den kulturelle spaserstokken i Fjell kommune er ei ordning som tilbyr kulturopplevingar til eldre i kommunen. Målet er å gi eldre inspirasjon og tilby arrangement innanfor ulike kunst- og kultursjangrar.

Mottaksstader er i dag i stor grad Fjell sjukeheim, Straume bu- og servicesenter og Kvednatunet. Enkelte førestellingar og tilbod føregår også på lokale arenaer utanom dei faste mottakarstadene.

Programtilbod

Kosert med To Vaksne Herrar - torsdag 11. mai kl. 12.00

Konsert med To Vaksne HerrarDet blir klassiske country i kulturhuset når To Vaksne Herrer spiller eit utval av de mest kjente countryslagerne fra 50-, 60- og 70-tallet.

To Vaksne Herrer heter egentlig Sverre Faaberg og Kjell Birkeland, og er kjent for sine historier frå den elleville rocketida på 50- og 60-tallet.

Kjell Birkeland var med å starte The Skywegians kor Clive og Claudia Scott var vokalister. Han har jobba i NRK i 11 år som programleder for radioprogrammet Country Forum og fjernsynsserien Honky Tonk, med norske og utanlandske countryartister.

Sverre Faaberg er også en kjent skikkelse i det bergenske musikklivet, med lang fartstid som artist. Han har blant annet gitt ut platen "Cash På Norsk", kor han synger melodier av Johnny

Cash med tekster oversatt til norsk av Berit Faaberg.

Denne dagen kan vi love en konsert med musikk du blir i godt humør av, og som inspirerer både til allsong og dans.

Gratis inngang.

Kontakt

Erika Kroken
E-post: erika.kroken@fjell.kommune.no
Tlf.:55 09 68 70
Besøksadresse: Arefjordvegen 290, 5355 Knarrevik (fredag kl. 10.00 til 15.00)
Postadresse: Fjell kommune, Postboks 184, 5342 Straume

Kontaktperson for Straume bu og servicesenter

Guri Gjermstad Dypvik
E-post: guri.dypvik@fjell.kommune.no
Tlf.: 55 09 68 60

Kontaktperson for Kvednatunet

Ruth Sangolt
E-post: ruth.sangolt@fjell.kommune.no
Tlf.: 55 09 62 10


Publisert: 04.12.2017 11:32
Sist endret: 04.12.2017 11:46