Dyrking av tare og tunikater på oppdrettslokalitet sørvest av Risøyna

Søknad om løyve til dyrking av tare og tunikater på oppdrettslokalitet sørvest av Risøyna i Fjell kommune.

Fant du det du lette etter?

hva forsøkte du å finne?

Algetun AS søkjer om løyve til etablering og drift av tare og tunikater (sekkedyr) på akvakulturlokalitet sørvest av Risøyna i Fjell kommune. Det er nærings- og Fiskeri­ departementet som har avgjerdsmynde for søknader om plantar som lever i vatn (herunder tang og tare).

Dokument:

Søknaden med vedlegg er også lagt ut til offentleg ettersyn på Rådhuset i Fjell kommune og folkeboksamlinga på Straume fram til høyringsfristen går ut 1. november 2016. Høyringsuttaler kan sendast til Fjell kommune, v/rådgjevar Erik Schult, postboks 184 5342 Straume er e-post: erik.schult@fjell.kommune.no eller via elektronisk skjema.

Publisert: 04.10.2016 05:00
Sist endret: 03.10.2016 18:16